Voordelig varen en Barbecuen in Giethoorn - Top uitje voor een vriendelijk prijsje

Dit barbecue arrangement is inclusief:

  • 1x warme consumptie met cake
  • Keuze uit een rondvaart van 2 uur OF een fluistertocht (zelf varen) van 2 uur
  • Barbecue

Prijs:€ 37.50 p.p. vanaf minimaal 10 personen
€ 25.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Bent u met minder dan 10 personen?

  Onder de 10 personen bent u ook van harte welkom in ons restaurant.
  De barbecue bij ons restaurant wordt vervangen voor een heerlijk 3-gangen menu (minimaal 5 personen).

  VoorafGoed gevulde groentensoep

  HoofdSchnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus

  NaSorbet

  De prijs van dit barbecue arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Genieten in Giethoorn

  Niet veel tijd maar toch een leuk arrangement in Giethoorn? Dat kan met dit Barbecue arrangement. U wordt vriendelijk ontvangen bij de Rietstulp, waar de rondvaart boot voor ligt. Slecht weer? Geen probleem de boot is bij minder weer overdekt en verwarmd. Wilt U zelf varen, dat kan ook in z.g. Fluisterbootjes. Na 2 uur varen de culinaire afsluiting in de Rietstulp.  

Programma

14.30 uur
Ontvangst in Giethoorn met 1x warme consumptie en cake
15.30 uur
Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn OF een fluistertocht van 2 uur.

17.30 uur
Bij terugkomst gaat u lekker borrelen (exclusief) op het terras (bij mindere weersomstandigheden overdekt en verwarmd).

18.00 uur
Een uitgebreide barbecue.

8.5/10 4 reviews

Reviews van gasten

P. van der Weij

Met partner

8

met oudere kinderen pannenkoekenbuffet was goed en ruim voldoende. Gekozen voor een rondvaart van 2 uur, ook door de Wieden. voor natuurliefhebbers interessante info. Twee uur was sommigen iets te lang. 's avonds bbq. Ook weer ruim voldoende qua hoeveelheid en als 'goed' gewaardeerd, waarbij sommigen aangaven de kip wat flauw van smaak te vinden. Op de website gezocht naar parkeergelegenheid, daar kan m.i. meer info over worden gegeven.

Henri Rorije

Met partner

9

Ondanks het slechte weer hebben wij toch een leuke dag gehad. Het varen was leuk , en het restaurant was prima voor elkaar.

Pauli de la Rie

Met partner

8

Het restaurant was prima! Heerlijke appeltaart en de BBQ tot in de puntjes verzorgd. De rondvaart viel (jammer genoeg) in het water vanwege de enorme regenval. Maar je kunt het weer nu eenmaal niet be�nvloeden.

Carlo Karsten

Met partner

9

Met een groep De leden van biljartclub Bellevue'66 uit Assen waren meer dan tevreden met de kwaliteit van dit arrangement en de geleverde service. De rondvaart en aansluitend de luxe barbecue waren perfect. Door wat restaurant de Rietstulp leverd heeft er mede voor gezorgt dat we een perfecte 50 jarig jubileum dag hebben kunnen vieren.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vakantieveilingtrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vakantieveilingtrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vakantieveilingtrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.