Gezinsuitje of Familiedag aan het water in Giethoorn beleven!

Bij deze Familiedag in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een boerenbrok
  • Rondvaart van 1 uur of fluistertocht van 2 uur
  • Vrij gebruik Gieterse activiteiten
  • Luxe hamburger menu - Create your own Burger

  Prijs: € 23.50 p.p. (€ 15 p.p. voor kinderen van 3 t/m 11 jaar)
  Toeslag € 6.50 p.p. voor barbecue, buffet of 3-gangen diner

  Prijzen van deze familiedag in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Gezinsuitje of Familiedag aan het water in Giethoorn beleven!

  Een leuke dagje uit aan het water in Giethoorn beleven waarbij niks moet en alles mag. Gewoon lekker ontspannen, borrelen op het terras of in het café, terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de speeltuin, speelzolder of op het water.

  Rondvaart maken, Giethoorn ontdekken, terrasje pakken! U kunt het zelf invullen.

Programma:

14.00 uurOntvangst met een kopje koffie of thee (en voor de kinderen één andere consumptie) met ambachtelijke boerenbrok.

14.30 uurEen rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving of een fluistertocht van 2 uur

15.30 uur
U kunt het dorp op eigen gelegenheid gaan bezoeken of u kunt vrij gebruik maken van:
- Speelzolder met ballenbak, megablocks, airhockey en biljart
- Puntergolf - Ludieke variant op het bekende golfspel met een Gieterstintje
- Gietersbowlen - Bowlen in de openlucht op zijn Gieters
- Tower of Giethoorn - Mega toren van Pisa gebasseerd op Giethoorn
- Breinbrekers - Diverse denk en doe opdrachten
- Speeltuin en Pannakooi

17.30 uur
De dag wordt afgesloten met een luxe hamburger menu - Create your own Burger met side dish naar keuze 
Dit arrangement is ook te beginnen om 10.00 uur met het Hamburgermenu om 13:30 uur.

Sfeervolle locatie aan het water

  Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets!
  Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

  De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 70personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

  Tegen een toeslag zijn de volgende activiteiten ook mogelijk:

  • Lopen op het water + € 5,00 p.p.
   U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)
  • Mini escape + € 5,00 p.p.
   Lukt het u om uit de kleinste escaperoom van Noord Nederland te ontsnappen binnen de tijd? Ga de strijd aan in duo's voor de snelste tijd
  • The Bomb +€ 5,00 p.p.
   Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!
  • Pubquiz +€ 5,00 p.p. (minimaal 10 personen)
   Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest
  • Hilarische Dukaten strijd + € 7,50 p.p.
   Daag je collega, vriend of familielid uit om te duelleren tijdens het sumo worstelen, handje drukken, Spijkerslaan, skilopen, Boogschieten, zaklopen, Kruiwagenrace, Blik gooien, Boerendarten en diverse andere hilarische activiteiten. Wie heeft er aan het einde van de avond de meeste dukaten?
7.0/10 1 review

Reviews van gasten

Jitske Hengst

Met partner

7

Prima en rustige locatie in het levendige Giethoorn, erg geschikt om een leuke familiedag te houden. Eten was erg lekker en voldoende. Het enige dat jammer was, dat er vermeldt wordt dat er gratis gebruik gemaakt kon worden van de spelletjes op zolder, terwijl er bijna overal muntgeld in moest voor de aanwezige machines. Verder uitstekend en aantebevelen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vakantieveilingtrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vakantieveilingtrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vakantieveilingtrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.