Fluisterbootje - Varen door Giethoorn

Uitgebreide omschrijving

  Giethoorn, ook wel klein Venetië genoemd, staat bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. U ziet vervenerfhuizen, oude 18e en 19e eeuwse boerderijen verscholen tussen bomen en houten bruggetjes; vanzelfsprekend het best te bekijken met een tocht per fluisterboot.

  Bij het huren van een fluisterboot dient wel een picknick of high tea gereserveerd te worden. Informeer naar de vele mogelijkheden die wij hierin bieden.

  De Fluistervaart met picknick is inclusief:-  2 uur Varen met fluisterboot
  -  Goed gevulde picknick in een boerenzakdoek met broodje ham, broodje kaas, krentenbol, fruit, huzarensalade, mars, pakje drinken

  Prijs:
  2 personen € 29,00 p.p.
  3 t/m 4 personen: € 23.50 p.p.
  5 t/m 6 personen: € 18.50 p.p.

  Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

  De fluisterboot inclusief High Tea is inclusief:
  2 uur Varen met fluisterboot
  - Uitgebreide High Tea
  Prijs:
  2 personen € 39,00 p.p.
  3 t/m 4 personen: € 33.50 p.p.
  5 t/m 6 personen: € 28.50 p.p.

   

  Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

  Opmerkingen:
  - Het is mogelijk om de fluisterboot de gehele dag te huren(vraag naar de mogelijkheden)


  De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
8.4/10 9 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

We hebben genoten. Koffie met appelgebak bij de rietstulp was heerlijk, prachtige vaartocht van ruim 2 uur gemaakt in bootje met motor. Daarna genoten van een high tea. Kortom super dag,

Anoniem

Met partner

8

Prima geregeld

Wim Blok

Met partner

9

Prima dag gehad, het ontvangst in de Rietstulp is goed en de uitleg bij de boot duidelijk.

Anoniem

Met partner

7

Hallo het was een mooie vaar Roete

Greetje Boven

Met partner

9

Mijn vriendin en ik met onze kleinkinderen een fijne dag gehad. Het varen in de boot was erg leuk. Beetje jammer, dat het niet zulk mooi weer was. Maar daar kunt U niets aan doen. Eten Prima!!! Goede voorlichting.

Anoniem

Met partner

9

het was perfect, van het begin tot het eind. vriendelijk personeel, lekker eten. goed verzorgd.

Bent Van der meulen

Met partner

8

Prima geregeld. Alles wat in arrangement stond was aanwezig, knapzak met picknick spullen was meer dan genoeg voor 1 persoon. Prijs ook prima dus al met al top :)

Sandra Dekker

Met partner

9

Het varen in een fluisterbootje in Giethoorn was geweldig. Goede uitleg om het bootje te besturen (kan eigenlijk niet missen). Prima route beschrijving. Lunch was goed verzorgd ruim en voor ieder wat wils.
Wij hebben een geweldige dag gehad.

Anoniem

Met partner

8

Een uitstekende tocht geweest,met een super goede gids die veel en interressante za ken vertelde. Wij hebben genoten mede dankzij het zonnige weer.Het enige. Mikpunt waren d e klein e zitplaatsen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Vakantieveilingtrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Vakantieveilingtrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Vakantieveilingtrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Vakantieveilingtrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Vakantieveilingtrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.